duminică, 21 august 2011

Iaca-iaca! Am întîrziat.


Se anunță întrecere, competiție?!.. nu. Doar să se ajungă de la punctul A pînă la punctul oarecare G sau O.
 Încep pregătirile îți iei echipament sticla cu apa, capu pe umeri și cît mai multă inspirație, oi entuziasm am vrut să spun și desigur multă, da nu că așa pur și simplu ci muuultă răbdare. Începi a alerga.
Joggin-gul e pe placul meu că uneori sintem mai lenoși noi cei din echipă, dar nu! nu azi ! azi vrem fugă. Fugă din aceea din care ieși ud, și îmbujorat a sănătate de parcă frigul a fost acolo undeva pe alaturi, da nu! ce fel de frig, frigu-i la urmă, emoții, zîmbete , felicitări, piele de găină și tot pachetu. Ești deja în zbor, dar simți că ceva nu merge.. ori asfaltul ăsta scîrție (iar l-au reparat aiurea) , ori încălțămintea te strînge, ori vecinii de alături se tot șoșotesc și îți pare că mersul tău e prea zgomotos..
 În depărtare  vezi că se apropie finișu'. Liniștea ți se tulbură de la zgomotul unui dop de șampanie care tot ține să-l felicite pe cel care tocmai cu cîțiva pași buni era drept înaintea ta, sub nasu tău. Tu rămîi nedumerit, s-au poate că dumerit, doar că realizezi că azi ești mai întîrziat decît cel dinaintea ta, nu curge apă de pe tine și nici bujori nu ai, doar gîfîî de parcă tocmai ai pierdut autobuzul, la competiția ceea care spuneau ei acolo undeva că tre să se termine la egalitate.
 Poate azi pur și simplu nu era ziua(noaptea) ta, iaca mai bine de acela care era înaintea ta, stă (poate) și doarme acum liniștit pe o parte că el treabă de vecini, înălțăminte nu are, el știe ce vrea și cum vrea. Și uite-așa.

Cînd sunt bună sunt foarte, foarte bună, dar cand nu sunt bună, sunt si mai bună. (Mae West)


 Nu este nevoie să știi unde mergi. Nu este nevoie să știi de ce mergi.Tot ce este nevoie să știi este faptul că mergi plin de veselie. Dacă faci acest lucru nu poți greși. (Osho)

Un comentariu:

  1. mia plakut ft mult.... succes in kontinuare
    P.S te invit in blogul meu http://swetlanagore.wordpress.com/
    in blogrollu-ul meu eshti sh tu...sper ca ma adaugi sh tu..te rog

    RăspundețiȘtergere

O vorbă bună

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...