joi, 10 februarie 2011

Scăpare..


Azi vreau să fug.
 Undeva unde n-am nevoie de pașaport, haine, perie de dinți sau mîncare.
 Undeva în adînc vreau să fug de mine însumi. dar pentru că nu e posibil am să mă iau cu mine. Am să mă iau cu tot cu greșeli, fapte neadecvate, sentimente interioare stupide și nelămurite și prostiile pe care le-am făcut.
  De azi, dar poate de mîine trebuie să încep să mă îmbăt de dragoste, să mă iubesc și respect pînă la lacrimi, cineva ar spune că-s egoistă, dar nu pot fi altruistă cu alții dacă de mine aproape că numi pasă.    De ceva timp nu-mi trăiesc viața mea, dar a nuștiu cui.
De ceva timp, luni, ani parcă are cineva o radieră asupra mea și îmi șterge cele mai frumoase amintiri legate de persoana mea în individual, îmi șterge identitatea mea.  Acel cineva nu sînt decît eu și circumstanțele de lîngă mine.
 Trecutul nu poate fi șters.. și nici nu trebuie, e vina mea căci credeam că șterg cei scris cu creionu, dar acolo era scris cu pixu'.........şi eu în loc să întorc pagina care îmi părea mie că-i întoarsă am lasat o bortă.
  Și totuși știu că lipsa mea va fi un gol pentru cei numărați pe degete, deaceea eu te duc acolo unde te-ai pornit, dar o să stăm cu spatele una la alta, ai voie să te uiți în gol, s-au în cel mai bun caz în plin. Căci asta meriți doar ai călcat de o sută de ori strîmb și acum recent a o sută una oară, acum ți s-a dovedit că ești hîtră, ..proasto.
 Azi chiar vreau să fug,  dar unde să caut eu la ora asta, hîrcîită și cu mucii la nas..  

2 comentarii:

O vorbă bună

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...