vineri, 11 martie 2011

Să nu ezităm!

  Femeile își doresc multe, ca și bărbații de altfel.
 De luni spre marți mi-am dorit să mă trezesc îmbătată de mirosul lor.Zis și făcut.
 Fiecare din noi are un instinct care e localizat undeva acolo în ADN și care ne dă impulsuri să vrem ceva, să procedăm într-un anumit fel, să cerem ceva, să vrem anumite lucruri cu caracter reciproc, să ne manifestăm emoțiile, dorințele în felul nostru, să zîmbim cînd maxilarele vor, să plîngem dacă ochii o cer.
Să fim noi înșine.
Să fim individuali (pentru că așa sîntem defapt). Uneori ne pierdem în mulțime, ne lăsăm duși de val, dar în esență fiecare are felul lui de a fi plămădit, procesul de coacere la fiecare e diferit și dulceața fiecăruia pentru cineva e dulce ,dar pentru altul amară. Dacă un anumit lucru a mers la cineva, nu înseeamnă că același lucru îi va merge celuilalt.
 Numai atunci cînd vei spune ce îți place, cum îți place  și dacă îi general vrei ceva -ai șanse să vei fi înțeles. Dar formula asta nu merge întodeauna. Uneori poți să nu fii înțeles.
 E ceva omenesc. Dar.Nu lăsa inhibarea să vină spre tine. Ești tînăr și ai o viață înainte că să-i mai demonstrezi încă și încă o dată cît de bun/ă poți fi în toate.. dar în felul tău aparte.
E greșit să generalizăm totul, întrebîndu-ne ce își dorește o femeie..
Nu ezita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O vorbă bună

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...