miercuri, 30 martie 2011

Lapte vs Ciocolată


 Eu sînt om.Om în devenire.
 Tu la fel ești om, suflet, fizic. Tu ai păr mai drept decît al meu. El îl are mai creț decît al tău. El are nas țuguet, la minei un pic cu ridicătură.. am caracter mai cumva îmi spunea mama, sau poate îs genele de la tata, DAR acum nu mă refer la tipuri de caractere, de nasuri, ridicături.. ci la gama de culori de pe noi, pe care alții o văd ca DIFERENȚĂ în care trebuie de arătat cu degetul, de uitat cruciș, de scuipat cu zîmbetul pe față, de ignorat, luat în rîs.
  Mie din totdeauna mi-au plăcut oamenii a căror culoare a pielii nu e ca a mea, indiferent de origine, sex, cultură s-au orientație.
 Am ajuns la o etapă din mine cînd căutînd căutînd habar nuștiu ce.. realizezi că defapt pe tine însuți te căutai și de aceea am în minte citeva idei despre care mă tot pornesc să le deschid, să le vorbesc vreau morțiș să dau afară ( în limita posibilităţilor mintale şi spirituale ) tot ce m-a inhibat vreodată și ulterior mi-a creat stopuri în viață, dar mi-am zis
"Izgheştete încet, draga mea ".
Ura asta între nații, între ruși și moldoveni, negri și albi, bogați și săraci, femei căsătorite și necăsătorite, femei slabe și mai plinuțe.
  Aici un video la temă de la care a și venit pornirea pentru a scrie de cîteva zile despre lapte și ciocolată și o picătură de bunătate.

P.S. Nu numai la noi sînt descriminări nocturne prin cluburile de noapte. La noi poți să fii și oranj că dacă tot nu ai avut scris pe frunte cuvîntul glamour ap nu ești Faimos deloc.<-Nu mai calc un picior pe acolo, pe la intrare am vrut să zic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O vorbă bună

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...