marți, 14 februarie 2012

Azi te rog..fără prea multe cuvinte.

 Ea nu are nevoie de așa zile ca astăzi. Ea le are pe restu' 364.

Ea nu are nevoie de balonașe, inimioare, echipament erotic predestinat pentru noaptea asta, de cuvinte care azi aparent sînt unse cu miere, iar mîine pot fi luate de primul vînt.

Ea are o altă logică în lucruri.

...Așa se întîmplă cînd te simți altfel și cînd iubescul apărut mai tîrziu e altfel. Așa se întîmplă cînd inima ta a fost multă vreme plecată de acasă. Plecată la război. A avut hemoragie continuă și el a ajutat-o,dar totuși pînă la urmă numai noi înșine ne putem ajuta.
 Cînd în cap nu e ceață, nici abureală ci doar un lung drum, un drum pe alocuri neted, pe alocuri cu pietre care o zgîrîiau o vreme, o răneau aproape de acea rană, dar pe care acum EA nu le mai simte, s-a copt acolo, s-a tămăduit pe ea nu o mai doare.Deloc. Nici chiar cînd prezentul o zgîrîe. Dar dacă și mai trage cîte un bocet, e doar pentru că canalul ei lacrimogen e cam sensibil, traumă de după război pe sine că..

Ea a învățat să-și unească conștientul cu inima. Acum ei sînt prieteni de nedespărțit. Așa e cel mai bine.. pentru ea și pentru drumul ei frumos și lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O vorbă bună

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...